LASERGRAVEREN

Voor een slijtvaste en duurzame gravure van machineonderdelen, industriële labels of andere materialen maakt Metec gebruik van diverse technieken. Om misverstanden uit te sluiten biedt Metec voor elke opdracht een gratis en vrijblijvende proefdruk aan.


LASERGRAVEREN MET CONTRASTWERKING

Dankzij de de techniek van het lasergraveren kan Metec uw machineonderdelen, frontpanelen, pictogrammen of industriële labels rechtstreeks voorzien van de gewenste logo’s, cijfers, instructies of andere boodschappen. Door de contrastwerking is het vaak voldoende om de gravures te beperken tot één kleur. Dankzij de verschillende grijswaarden en tinten biedt deze techniek toch heel wat mogelijkheden waar Metec dankbaar gebruik van maakt.

  • Omdat de gravures in het materiaal zitten, mag u rekenen op een maximale krasbestendigheid. Daardoor zijn de gravures ook weer- een windbestendig.
  • Metec heeft de know-how om de precisiegravures (tot 600 dpi) te plaatsen in bijna elk soort materiaal met elke denkbare vorm: aluminium, glas, hout, kunststof, roestvrij staal, kurk, leder, steen,…
  • Naast industrieel graveerwerk zijn ook andere creatieve gravures perfect mogelijk: in glazen, in spiegels,…