COMPLEXE OPDRACHTEN IN KORTE TIJD

Als specialist in fijnmechaniek voorziet Metec u van alle machineonderdelen op maat. Op basis van uw technische tekeningen realiseren wij ieder machineonderdeel in aluminium, roestvrij staal, kunststof, gereedschapsstaal,…. Ook complexe opdrachten gaan we niet uit de weg met resultaten in de korst mogelijke tijd.


  • Wij maken zowel onderdelen voor nieuwe als bestaande machines. Onze grootste kracht ligt in de kleinere onderdelen, maar ook grote formaten zijn perfect mogelijk.
  • Samen met ons netwerk van gespecialiseerde leveranciers garanderen wij een technisch perfecte uitvoering met korte leveringstermijnen en scherpe prijzen. Ook spoedbestellingen kunnen.
  • U kan op ons rekenen voor zowel één stuk als middelgroot tot groot seriewerk niet.
  • Voor elk machineonderdeel op maat combineren wij de nodige basistechnieken zoals frezen en draaien met het fijnere slijpwerk. Ook zink- en draadvonken voor ultraprecisiewerk behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk project technisch aan.
  • U mag rekenen op een totaalservice voor uw machineonderdeel, waaronder ook de nodige voorbewerkingen en de gewenste afwerking. Enkele afwerkingsmogelijkheden: harden, anodiseren (aluminium), vernikkelen, verchromen, verzinken, het aanbrengen van coatings,…

Voorbeelden: draaidelen, aluminium behuizingen, 3D freeswerk, tandwielen, gereedschappen, constructies, fijnmechanische onderdelen, ...

Interesse in een samenwerking voor de constructie van uw fijn mechanische onderdelen op maat? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.